Contacteaza-ne!

Telefon: +40 21 335 94 91

Despre noi

CORTROM "GBLA" SRL - Importator & Distribuitor exclusiv autorizat pentru Romania si Republica Moldova al produselor anticorozive ecologice Cortec®.

Societatea noastra a fost infiintata in 1992 si face parte din lantul de companii dezvoltat de Cortec Corporation USA care activeaza la nivel global, furnizand produse anticorozive VpCI® / MCI® ecologice, calitative.

Cortec Corporation USA a luat fiinta in anii '70 pornind de la aceasta viziune: "sa combata eficient consecintele devastatoare ale coroziunii si in acelasi timp sa creeze alternative ecologice la metodele existente de protectie la coroziune." (Boris Miksic – President/CEO Cortec Corporation USA)

Corporatia Cortec USA este lider mondial in Tehnologia VpCI® / MCI® si singurul furnizor de inhibitori de coroziune certificat atat ISO 9001 cat si ISO 14001.

Cortec a demonstrat de-a lungul a peste trei decenii, grija deosebita fata de protectia mediului inconjurator prin cercetare continua si fabricarea de produse inlocuitoare a substantelor periculoase (cum sunt nitritii, conservantii de baza de uleiuri poluante, solventii, s.a.) cu materiale ecologice pentru protectie anticoroziva, multe dintre ele fiind biodegradabile, reciclabile, pe baza de apa si resurse regenerabile (soia, porumb, extract de citrice, rapita, etc.).

Fondatorul Cortrom B.G. srl, Ing.Ch.George Bogdan - Specialist in Protectie Anticoroziva si Ambalaje, cu experienta de peste 20 de ani in cadrul companiei suedeze SKF recomanda specialistilor locali implementarea produselor anticorozive de ultima generatie - ecologice si non-toxice CORTEC®, alternative deosebit de performante la produsele anticorozive conventionale, poluante si ineficiente.

Echipa Cortrom este in permanenta alaturi de specialistii si managerii din productie, furnizand solutii tehnice ecologice optime de prevenire si Control Total asupra Coroziunii™, in vederea imbunatatirii calitatii si reducerii poluarii mediului.

CONTACTATI-NE ACUM PENTRU CONSULTANTA TEHNICA

Oferim 25 ani de experienta in Romania si peste 40 de ani la nivel mondial !