Contacteaza-ne!

Telefon: +40 21 335 94 91

Reconditionare tabla cupru

>

Acoperisurile din tabla de cupru pot fi cu usurinta curatate chimic (decapate) si protejate in vederea prevenirii reaparitiei oxidarii si mentinerea culorii naturale. Tehnologia de decapare si protejare a suprafetelor din cupru realizata de specialistii Cortrom s-a dovedit a fi eficienta, usor de aplicat (fara echipamente speciale costisitoare) si fara costuri generate toxicitate sau depoluare a zonei de lucru.

Inlaturarea stratului de oxizi si a petelor, se realizeaza prin simpla aplicare a decapantului sub forma de gel Cortec® VpCI®-423, usoara actiune mecanica cu burete neabraziv, clatire cu apa din abundenta si neutralizare cu solutie alcalina cu continut de inhibitori de oxidare (Agent Cortec® VpCI®-418LM sau VpCI®-414).

Protectia contra re-oxidarii se realizeaza prin aplicarea unei acoperiri transparente care include de asemenea inhibitori de coroziune dar si aditivi speciali care ii confera rezistenta la intemperii si razele ultraviolete - Cortec® VpCI®-386 Clear. Aceasta acoperire anticoroziva rezistenta este ecologica, se dilueaza cu apa pana la max.10% si poate fi aplicata prin pensulare, pulverizare conventionala sau airless. Un strat de minim 50 - 75 microni (strat uscat) asigura protectie pe o durata de 5 ani. Pentru extinderea duratei de protectie se aplica in 2 straturi. Produsul este deosebit de performant si creat pentru a fi aplicat cu usurinta si rapid - este tixotropica (nu curge) si se usuca foarte rapid desi este pe baza de apa.